Ptáte se, co se bude dít po objednávce zboží u nás v LUMAX nábytek? Abyste věděli, jaké budou další kroky, připravili jsme pro vás jednoduchý přehled.

 

» Nábytek, pokud si nevyberete skladové zboží, zadáme k výrobě. Počítejte s dobou výroby zpravidla 4-8 týdnů. Dostupnost zboží najdete vždy na našich webových stránkách v detailu produktu.

 

» Jakmile víme, že je předmět vaší objednávky vyroben a objednávka je kompletní, okamžitě vás kontaktujeme s informací o možnosti dodání k vám. Zboží rozvážíme vždy ve všední dny od pondělí do pátku. O doručení zboží budete vědět 24 až 48 hodin předem.

 

» Po domluvě vám zboží bezpečně dopraví náš zkušený personál z LUMAX nábytku, který vás těsně před doručením znovu kontaktuje.

 

  • Náklady na dopravu při hodnotě objednávky více než 10 000 Kč u nás neplatíte.
  • Pokud potřebujete nábytek vynést do patra, nabízíme službu výnosuNezapomeňte jej objednat předem, pokud o něj budete mít zájem.

 

» Co se týče platby, která má být provedena do data dodání, pohodlně ji můžete provést v hotovosti při doručení zboží přímo u řidiče, pokud jste se pro tento způsob platby rozhodli při objednávce. Běžně u nás můžete objednávku hradit také převodem nebo uskutečnit nákup na splátky.

 

» Naše služba tímto nekončí. Na nás se můžete spolehnout a jsme tady pro vás.

 

  • Případné reklamace s vámi ochotně budeme řešit a nebudeme se k nim stavět zády.
  • Svou reklamaci pohodlně vyřešíte on-line přes reklamační systém.
  • Obrátit se na nás můžete také pro případné rady, jak na údržbu dodávaného zboží, tak pro pořízení čisticích prostředků či jiného doplňkového zboží. Zvlášť oblíbeným sortimentem jsou přehozy a polštáře, u kterých nabízíme i šití v barvách čalounění nábytku.

 

 

Lumax nábytek