S novým rokem 2024 se Vám i my v Lumax nábytku snažíme být zase o krok blíže, a proto je naším nikdy nekončícím posláním otevírat pro Vás místa, kde se můžeme setkávat osobně - naše showroomy. V nich se Vám máme možnost plně věnovat a co nejblíže Vám představit vše, co Vás o našem nábytku zajímá. Kromě showroomů, které v blízké době připravujeme, se s námi můžete aktuálně setkat v následujících zavedených pobočkách po celé České republice: aktuální showroomy najdete ve městech Olomouc, Praha, LiberecChomutov.
 

1) SHOWROOM OLOMOUC

Je naším vůbec prvním showroomem otevřeným v ČR. Je situován do příjemného prostředí historické zástavby univerzitní ulice Křížkovského v samém srdci
Olomouce. Kromě našeho největšího zázemí se zde nachází i naše perfektně vyškolená obsluha a dobrá káva, abychom vše mohli opravdu v klidu probrat.
Na to, a mnohem více, se můžete těšit u nás v Olomouci. Otevírací doba pobočky: https://lumax-nabytek.cz/kontakt

 

 

2) SHOWROOM PRAHA

Je vzhledem k umístění v hlavním městě jedním z nejvíce vytížených showroomu Lumax nábytku. V tomto showroomu se těšte na výběr toho nejlepšího co máme: 
nejoblíbenější sedací soupravy, ukázky potahových látek i profesionální přístup našich kolegů. Naše sedací soupravy si zde můžete prohlédnout v moderním
industriálním loftovém prostředí showroomu. Otevírací doba pobočky: https://lumax-nabytek.cz/kontakt


 

3) SHOWROOM LIBEREC

Liberecká pobočka je z novějších v našem repertoáru a na její interiér jsme opravdu pyšní. Prostorný interiér jako by lákal vstoupit náročné milovníky designu -
sedací soupravy si zde můžete prohlédnout v moderně pojatém glamour interiéru. Prohlédněte si, jak krásně našemu nábytku sluší tento styl našeho showroomu.
Přijďte prozkoumat velký výběr sedacích souprav v nejnovějších potahových látkách, ochotný personál i slevové akce. 
Otevírací doba pobočky: https://lumax-nabytek.cz/kontakt

 

4) SHOWROOM CHOMUTOV

Náš poslední, nejnovější showroom v Chomutově je místem, kde se setkávají design, kvalita, odborné znalosti a pohodlí našich nejnovějších sedacích souprav.
Přijďte se do něj inspirovat a prohlédnout si naše nejoblíbenější kousky. Najdete zde ty nejprodávanější sedací soupravy roku 2023 a zároveň i nejžhavější
novinky nového roku. Otevírací doba pobočky: https://lumax-nabytek.cz/kontakt

 

Naše krátké video je jen malou ukázkou, že je na našich showroomech skutečně na co se dívat. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči!